Vlad Cubreacov si-a ras mustata si crede ca noi am uitat cum impreuna cu Rosca ne-a vandut comunistilor. Acum fara mustata si cu acelasi discurs mieros despre romanism si limba romana il ataca pe Ion Sturza pentru ca vezi Doamne, s-a opus Mitropoliei Basarabiei. Ca si cum misca ceva in tara asta fara comunisti! Evident ca nu este o medalie pe pieptul lui Sturza, dar in niciun caz nu este o bulina alba in desaga lui Cubreacov . Sau mai pe scurt, rade ciob de oala sparta!

Este Vlad Cubreacov mai curat ca Ion Sturza sau iar vrea sa strice ploile

Credeti ca mai este cineva curat in Republica Moldova si care face politica? NU, va garantez, dau jumatate din regat si calul daca imi aratati unul alb ca laptele ( lacrima, asa cum este proverbul in original, nu este corect, lacrima este incolora). Ok, deci toti sunt patati, atunci de ce sa vina tocmai Vlad Cubreacov si sa ne amageasca iar ( poate el a uitat, dar ii readuc aminte gluma cu furatul sau rapitul lui? )? Chiar nu mai este rusine prin cartierul lui, sau vorba proverbului, ai vazut porc cu rusine?

Ca nu-i dau nici eu o sansa lui Ion Sturza este o alta discutie, ca daca ar fi ales ar fi o alternativa mai buna la oricare alta ( o excludem pe Maia Sandu, care chiar sunt sigur ca era iesirea din groapa cu ra..at!) este o cu totul alta discutie. Eu as propune o lege prin care cei manjiti de genul in care este manjit Vlad Cubreacov sa fie obligati sa nu mai apara public si sa umble cu o masca pe fata ( cred ca faptul ca si-a ras mustata si nu mai seamana cu cel de acum 5 ani, nu se pune! ),

Vlad Cubreacov

Este Vlad Cubreacov mai curat ca Ion Sturza sau iar vrea sa strice ploile