Jurnalistul de pe FaceBook Doru Dendiu a intrat in sfarsit in atentia moldovenilor pro europeni cu o postare legata de conditiile de arest ale lui Vlad Filat. Datorita comportamentului sau mult sub demnitatea unui om, a limbajului de cartier folosit, acesta a starnit antipatia moldovenilor si a romanilor in acelasi timp. Mai trist este ca Miscarea Populara pierde tot mai mult teren atat in Moldova cat si in Romania prin asocierea acestui exemplar umanoid cu imaginea lui Traian Basescu.

Doru Dendiu si moldovenii au ajuns la cutite dupa postarea injurioasa pe FaceBook

Probabil ca multi nici nu au auzit de Doru Dendiu, este un fost angajat al TVR – sau corespondent, mai exact – care si-a gasit menirea in a fi tatic de profesie ( evident concediul paternal este platit de statul roman, chiar daca nevasta sa e rusoaica, legea romaneasca este justa si permisiva ). Fiind lasat fara serviciul avut la TVR se pare ca a gasit decativa ani solutia perfecta de a se intretine, tatic in concediu maternal ( paternal ), iar in timpul liber jurnalist pe FaceBook la mana lui Plahotniuc. De unde stim? Pai nu suntem noi Plahotniuc.TV?

Lasand discutiile despre viata profesionala a domnului cu limbaj de mahala infiltrat in politica, stau si ma intreb: oare e agent KKB infiltrat sa-i strice imaginea lui Traian Basescu sau pur si simplu asta este nivelul lui si maimult nu poate? In opinina noastra, Doru Dendiu este o rusine pentru Romania si pentru Moldova adoptiva ( am inteles ca si-a luat dubla cetatenie ).

Doru Dendiu dat afara TVR

Doru Dendiu si moldovenii au ajuns la cutite dupa postarea injurioasa pe FaceBook