Far asa vreau am scapat telecomanda pe Jurnal TV si nu mi- afost mare mirarea sa-l vad iarasi pe Anatol Durbala facand spume la gura si incerand sa ne explice ce avem de facut. A vorbi si o profesoara de limba romana, doar ca vorbea un pic stalcit, cu greseli evident de exprimare. Era ce-i drept la a doua facultate, ne-a explicat cat de mici sunt salariile profesorilor. O singura intrebare: nici cei de la Partidul DA nu au promis salarii mai mari, deci despre ce vorbim noi aici?

Platforma DA s-a adunat iarasi in PMAN – oare pentru a cata oara vorba-n vant?

Nu pot sa spun decat ca mi-e mila de sarmanii oameni care ingheata in PMAN ca sa-i asculte pe astia vorbind despre cat de rau este in Moldova, ca trebuie sa-i arestam pe toti, dar niciun cuvand de Topi. Sa ne unim, dar sa ne unim cu ai nostri – cam asta-i deviza azi in Piata Marii adunari Nationale. Intr-un cuvant, dezastru si cam atat. A mai vorbit un batranel, care nu stia decat numele lui Ghimpu, asta-i statea in gat, de restul nici macar nu stia cum ii cheama.

Ce vad eu? O adunare de oamneni nevoiasi care vizeaza ca cei d ela Platforma DA le va mari pensiile, salariile si tot asa. Nu am vazut insa pe nimeni sa ceara un lucru simplu: asumarea de drept a guvernarii, ceva de genul epocii lui Vlad Tepes! Adica mai pe scurt, vorba lui Cheianu – ai promis si nu ti-a iesit, in teapa – la propriu nu la figurat! Sa vdem se mai baga cineva? Evident ca astea sunt vise, la fel cum vise au si cei din PMAN, azi 29 noiembrie 2015!

Topa si Plaforma DA

Platforma DA s-a adunat iarasi in PMAN – oare pentru a cata oara vorba-n vant?