Angela Gonta a dezvaluit azi care sunt conditiile de detentie ale lui Vlad Filat, iar dac ama intrebati pe mine – sunt excelente, fata de cele din libertate pentru multi moldoveni. Sotia politicianului invinuit ca a primit de la Ilan Shor 250 de milioane de dolari are boiler, saltea si televizor in camera. Am inteles ca acestea au fost oferite de familie ( nu pricep cum este cu boilerul, dar nu cred ca este important, conteaza ca are conditii mai bune ca multi moldoveni de rand).

Angela Gonta si conditiile de detentie ale lui Vlad Filat din penitenciarul numarul 13

Sincer va spun ca inteleg calvarul prin care trece Angela Gonta si familia ei, mai ales daca este convinsa ca sotul ei este nevinovat. Inteleg si nelinistea ei legata de faptul ca intr-0 scrisoare publicata si pe FaceBook partial, Vlad Filat isi anunta sotia ca-si va face testamentul. Insa pana la urma, alti detinuti nejudecati o duc mult mai rau, nu-i asa? Mai aflam de la Angela Gonta ca sotul ei a fost mutat la subsol, inteleg frustrarea, dar daca acolo este o celula, totusi cineva a mai stat in ea. Oare cine?

Acum ce sa-i faci? Vlad Filat nu a putut dovedi rapid ca nu a primit banii, culmea este ca nu sunt sigur nici ca Ilan Shor a dovedit ca a dat suma respectiva ( extras de cont, filmari, banii gasiti la Vlad Filat, etc. ). Chiar daca am suspiciuni ca ceva s-a intamplat, tot l afel am mari suspiciuni ca vinovatul principal este la penitenciar!

Angela Gonta

Angela Gonta si conditiile de detentie ale lui Vlad Filat din penitenciarul numarul 13