Regret ca trebuie sa spun, dar nu o iau in serios pe Ana Gutu si am sa va spun de ce. Pentru ca este un politician de FaceBook, si culmea nu unul foarte bun. Da, este unionista, dar asta sunt si eu si mii de moldoveni, nu inseamna ca suntem o alternativa la guvernare. Inca ceva, nu spun ca un ministru nu poate fi tanar, dar cand tu crezi ca un tanar nascut in 1992, adica la doar 23 de ani poate deveni Ministrul Economiei, Finanțelor și Comerțului, dati-mi voi sa cred ca este o gluma!

De ce nu o iau in serios pe Ana Gutu si guvernul ei

Da, stiu – suna frumoas, sa promovam tinerii, dar nici chiar asa. Nu poti sa te pretinzi om serios si sa propui un adolescent ministru, macar pentru simplul motiv ca nu are experienta de niciun fel! Intelegeti doamna Ana Gutu? Este ca si cum ai vrea sa faci vin cu struguri necopti, pur si simplu nu merge!

De aceea am tras concluzia ca pe langa faptul ca vad doar initiative puerile la doamna ce se vede o alternativa a Guvernului din umbra al la fel de comicilor dela Jurnal TV, ,a mir cum si de unde-i vin ideile. Auzi, The right Government – fix in limba moldoveneasca! Nu mai zic de alte greseli gramaticale ale asa zisilor fondatori ai partidului de dreapta. In fine, mai pe scurt vorba lui Cheianu, totul pare o gluma si inca una care se pare ca va fi de durata, caci tot ce nu e de buna calitate, dureaza mereu prea mult!

Ana Gutu

De ce nu o iau in serios pe Ana Gutu si guvernul ei