Sper ca ati remarcat deja ca nu menajam pe nimeni pe site-ul Plahotniuc.TV, deci nu avem niciun motiv sa o facem cu Maia Sandu, doar ca am tras o concluzie urmarind activitatea ei din ultima vreme, este singura alternativa viabila pentru Republica Moldova daca vrem cu adevarat sa ajungem in Uniunea Europeana si sa scapam definitiv de coruptie. Alternative de dreapta ar mai fi, dar eu iti propun sa incerci doar Maia Sandu, pentru ca azi ea pare cea mai sigura cale spre normalitate.

Cateva motive sa votezi cu Maia Sandu la alegerile din 2016

Primul motiv pentru care te sfatuiesc sa votezi cu Maia Sandu la alegerile din 2016 este faptul ca este curata si nu poate fi santajata, deci este singura care poate sa-si duca la final promisiunile fara sa riste sa fie oprita de oligarhii din Moldova. Evident Maia Sandu nu are nicio legatura cu furtul miliardului, deci inca o bila alba pentru ea. Daca mai adaug ca actuala guvernare se teme de ea, pentru ca altfel ar fi ales sa mearga pe mana ei si nu pe a lui Strelet, cred ca avem un tablou destul de limpede legat de profilul moral al Maiei Sandu.

Va aduce Maia Sandu bunastare si liniste in Moldova? Eu cred ca da, cel putin ultima parte, caci la partea cu bunastarea este mult de vorbit, intr-o tara in care datoriile si nevoile cresc de la luna la luna. Se spunea ca nu vor fi bani de pensii decat pentru ianuarie, eu sper sa fie o gluma, dar oare cat mai avem de asteptat ca sa ne dam seama daca este sa nu asa?

Voteaza Maia Sandu

Cateva motive sa votezi cu Maia Sandu la alegerile din 2016