Pu(b)lika ajuns de rasul gainilor sau despre jurnalism si deontologie profesioanala, asa s-ar putea intitula acest articol despre televiziunea lui Plahotniuc, avand in vedere ca recent si-au dat nu arama pe fata, ci cu stangul indreptul. Ok, daca o faceau cu o zi intarziere, ai fi putut confunda ceea ce fac ei cu jurnalismul de buzunar, evident buzunarul lui Vlad Plahotniuc. Doar ca ei s-au aratat mai harnici si si-au dat in petec de azi, cu o zi inainte ca Ion Sturza sa (nu) fie ales premier al Moldovei.

Pu(b)lika ajuns de rasul gainilor sau despre jurnalism in Republika lui Plahotniuc

Asa cum ziceam, Pu(b)lika ajuns de rasul gainilor incercand sa ne explic ca Ion Sturza nu stie ce face si a incropit un mic guvern, ca si cum ar fi trebuit sa nu o faca. Evident nu se uita la seful lor car e azi demisioneaza, maine actioneaza si tot asa. Nu, asta e mare om politic, n-ai mai vazut ca el. Pacat, aveam o impresie mai buna despre jurnalistii de acolo, dar evident m-am inselat, pentru ca nu am urmarit cu atentie potlogariile lor. Dar acum, vreau eu sa nu vreau, sunt obligat sa urmaresc presa, incluziv cea din buzunarul papusarului de la Pu(b)lika TV.

Ar mai fi o explicatie, poate sunt surzi, orbi si un pic cu prea multa vodka la bord, asa s-ar explica si tonul lor si ceea ce scriu pe site-ul Vox. Nu mai zic de jurnale, unde stai sa vezi. ghici pe cine invita plinutul din Romania? Pe Candu, da mai fix de la PD, te-ai prins? Hai ca era si greu, nu-i asa domnule Veaceslav Burlac? Pe astea nu le vezi? A, ai orbul gainilor, de la facultatea din cadrul  Universitatii Agrare ti se trage? Am inteles, sa traiti ! 🙂

Publika TV si Plahotniuc

Pu(b)lika ajuns de rasul gainilor sau despre jurnalism in Republika lui Plahotniuc