Azi m-am trezit cu noaptea in cap si m-am pus pe citit, am aflat cateva lucruri noi, ca de obicei cand ma trezesc devreme. Prima veste soc a fost sa aflu ca Serafim Urechean se viseaza presedinte, asta pentru ca nu l-am votat ca primar de Chisinau. Vestea a venit de la TVR Moldova, care a reusit un interviu inedit cu fostul promar al Chisinaului, aspirant la fotoliul de presedinte al Republicii Moldova. Ce sa-i urez, la mai mare, domnule Serafim, de ce nu?

Daca nu m-au ales primar, macar sa fiu presedinte sau despre visul lui Urechean

Dupa ce am aflat ca nasul lui Iurie Rosca este nimeni altul decat Valentin Butnaru, la fel cum Andrei Nastase este finul lui Viorel Topa, sau cum la fel de bine stim ca Andrian Candu este finul lui Plahotniuc, a trebuit sa mai aflu si ca Serafim Urechean nu a uitat de visul sau de a deveni presedintele Republicii Moldova. Mai da voi de munca, ati auzit?

Nu stiu cum se face dar la noi moldovenii, daca nu esti finul cuiva e de rau, iar daca vrei sa ajungi sus si tare, trebuie neaparat sa fii nasul cuiva bine infipt in politica. Apoi evident trebuie sa ai functie, altfel nu se poate! Ok, daca asa merg treburile nu ma pot opune eu, mai ales ca sunt si un mare admirator al lui Igor Cuciuc, cantaretul cu 99 de cumetri.

A, uitasem sa va spun ca am mai aflat ceva dis de dimineata, bucurie mare ce sa zic: Igor Dodon a rupt alianta cu Nastase si Usatii! Sa mai zici ca nu sunt vesti bune pentru moldoveni! A, ca iar a scazut leul si deja dolarul e sarit de 20 de lei, asta chiar nu mai conteaza, nu-i asa? Asta daca ai dolari! 🙂

Serafim Urechean

Daca nu m-au ales primar, macar sa fiu presedinte