Nu am sa incerc sa va explic de ce, nu am sa incerc sa va conving sa iesiti si sa va organizati pe FaceBook, am sa zic doar atat: vreti sa traim bine si sa scapam de ologarhi, saracie si coruptie? Atunci veniti cu totii, cu mic cu mare pe 27 martie 2016 in PMAN ( Piata Marii Adunari Nationale ) din Chisinau si sa votam Unirea! Vreti sa traim ca pana acum sau poate mai rau? Ok, nu este nicio graba, istoria se scrie in mii de ani, deci mai avem timp sa o scriem corect, doar ca nu vreau sa mai aud ca nu traim asa cum meritam!

Pe 27 martie 2016, cu totii votam pentru unirea cu Romania, o facem pentru noi!

Am luptat cam 10 ani sa inteleg de ce nu traim asa cum traiesc alte popoare, acum am inteles, pentru ca nu am facut inca din 1992 ce trebuia, sa ne unim cu tara! DA, dam vina pe romani, pe agrarieni, numai pe noi nu. Pentru ca nu tin minte sa fi iesit in strada cu sutele de mii si sa cerem unirea, iar cineva sa ne fi refuzat! Acum putem sa incercam sa nu mai amanam inevitabilul, sa mergem ACASA!

Ok, vreti mai intai sa-l arestam pe Plahotniuc, sa recunoasca Viorel Topa ca este vinovat si sa nu mai vedem la televizor doar limba rusa? ( o paranteza, cei de la Sun TV – Sun communications – au marit numarul de programe, dar ma intreb pentru ce platesc, daca sunt ori in engleza ori in rusa, fara subtitrare in limba roamna? Nimeni nu se sesizeaza, asa suntem noi, platim ca prostii!! ). Daca asta vreti, eu stau si astept calm,m dar nu aici ci in Anglia, unde e cald si bine! Pentru ca eu asa nu mai vreau sa traiesc!

27-martie-marș-pentru-Unire

Pe 27 martie 2016, cu totii votam pentru unirea cu Romania, o facem pentru noi!