Cand am spus ca va sosi luna decembrie si nu vom avea guvern speram sa ma insel, dar din pacate se pare ca am avut dreptate. Acum ma uit la declaratiile lui Dumitru Diacov si ale lui Marian Lupu si sunt din ce in ce mai convins ca undeva ceva ne scapa. Toate declaratiile bat in PLDM, ca si cum atunci cand iti faci un partid in Moldova, singura varianta este sa te aliezi cu PDM-ul si sa stai sub aripa lui Plahotniuc. Poate isi mai reviziuiesc pe ici pe colo pozitia, cine stie?

Cu cine se va alia PDM daca PLDM refuza colaborarea sau minciuna la nivel inalt

Marian Lupu ameninta ca Moldova se va prabusi economic si politic daca PLDM-ul nu se incoloneaza sub sceptrul PDM-ului, doar ca daca ma gandesc bine, exact AIE numarul X a dus tara exact unde este acum! Parca ar fi trebuit sa spuna altfel: uite noi am realizat aia si aia, cutare proiect a mers bine si economia Moldovei duduia, acum PLDM-ul ne lasa singuri si nu mai vor sa duca tara la mai bine.

Dar uite ca nu e asa, Marian Lupu nu a propus asa cum era firesc dupa numarul de voturi, conducerea PDM-ului, ci a preluat rapid sefia AIE-urilor fara sa intrebe pe nimeni, imediat dupa decapitarea lui Vlad Filat. Ca si cum moldovenii nu vor judecarea lui Plahotniuc, care mare minune, este banca finantatoare a lui Diacov si Lupu. Hai, mergeti si culcare, meditati si nu mai dati vina pe PLDM, vina este si a voastra in egala masura ( sau poate chiar mai mare! ).

Politica moldoveneasca

Cu cine se va alia PDM daca PLDM refuza colaborarea sau minciuna la nivel inalt