Rivalitatea romano-maghiara se manifesta si in sport, iata ca de aceasta data handbalistele noastre de CSM Bucuresti au invins echipa maghiara – campioana europeana – Gyor, cu scorul de 28 la 22. Meciul s-a disputat in Sala Polivalenta, diferenta de sase puncte aratand valoarea echipei noastre. Evident ca vedeta meciului a fost Cristina Neagu – campioana noastra la handbal! Daca in prima jumatate de meci am vazut o partida echilibrata, dupa pauza diferenta de doua goluri s-a transformat in sase!

CSM Bucuresti invinge echipa maghiara din Gyor

Meciul dintre CSM Bucuresti si Gyor a avut ca rezultat final plasarea romancelor pe primul loc in grupa, cu opt puncte iar unguroaicele de la Gyor sunt pe locul doi cu sase puncte. Nu trebuie sa ne bucuram prea tare, sa vedem cum va fi returul din 26 februarie, abia atunci putem trage linie si ne putem bucura pe deplin. O victorie in deplasare ar ridica echipa noastra pe locul pe care-l meritam, sa nu uitam ca am fost si sper ru vom ramen o putere in handbalul mondial.

Pentru cei ce nu stiau inca: Federatia romana de handbal a fost infiintata in anul 1933 si era impreuna cu cea de baschet, apoi in anul 1936 a devenit independenta. de atunci echipele de club si cea nationala au adus multe trofee si medalii, dar mai ales satisfactie fanilor. Va reamintesc la masculin doar doua nume: Cornel Otelea si Cristan Gatu, ambii fosti presedinti ai federatiei de handbal. La rubrica inedit va spunem ca mingea pentru baieti eset mai mare si mai grea decat cea pentru fete!

Victorie la Hambal

CSM București învinge echipa maghiara din Gyor