Am aflat in sfarsit care este legatura intre benzinaria lui Mihai Ghimpu si coruptia din Moldova. mai pe scurt, vorba unui distins membru al Platformei DA, Mihai Ghimpu are impreuna cu alti doi moldoveni ( Veaceslav Ceban si Iurie Aramă ) o benzinarie, prin firma Eurosim SRL. Aha, deci pana aici e clar, trei moldoveni ai parti egale intr-o benzinarie. Acum urmeaza de fapt marea descoperire, cei doi impreuna cu Ion Putină mai detin o alta firma si o alta benzinarie ( sau mai multe, nu stiu ). Este vorba despre Parstar Petrol despre care se presupune ca ar fi furnizor unic al mai multor intreprinderi de stat.

Benzinaria lui Mihai Ghimpu sau apa de ploaie

Daca ati urmarit logica de mai sus, sa continuam – dar sper ca stati bine la matematici superioare si stapaniti asa numita tranzitivitate – si sa vedem cum ajunge Mihai Ghimpu persoana care face bani pe spinarea statului. Deci desi inca nu s-a dovedit ca Parstar Petrol face afaceri ilegale cu statul, fara a mai intreba cine reprezinta statul in acele intreprinderi, presupunem in continuare ca patronii acestei firme, ii dau bani lui Mihai Ghimpu, pe baza asocierii la Eurosim. Pe bune? Asta e logica doamnei Ana Gutu, fosta colega a liberalului?

Fara a avea curajul sa spun ca Mihai Ghimpu este curat ca lacrima, pot garanta ca rationamentul de mai sus este 100% eronat! Deci faptul ca esti asociat intr-o afacere cu niste persoane, nu inseamna ca ei impart cu tine toti banii si toate afacerile! Daca se va dovedi ca Parstar Petrol face afaceri murdare, se poate incepe a se cerceta daca este sau nu implicat si Mihai Ghimpu, dar pana atunci – sper ca nu o sa imi reprosati ca si eu primesc benzina gratis de la nu mai stiu care benzinarie, la fel cu o primesti tu ( cititorule )! NU, nu este nicio legatura intre cititori, persoana mea si benzina.

Mihai Ghimpu

Benzinaria lui Mihai Ghimpu sau apa de ploaie