Studii recente arata ca azi Ungaria este locuita de turci in proportie de 90%, ca rezultat al lichidarii migrantilor in anul 955, exterminati de regele Otto I in batalia de la Lechfeld. Stiu ca multi o sa zica ca nu aveau cum sa moara toti maghiarii, cu exceptia celor fugiti in Harghota si Covasna, dar ce mai ramasese din ei a fost nimicit pe timpul pasalacului de la Buda, in anul 1541. Evident ca nu mai era picior de maghiar intr-o tara ocupata de musulmani, se vede si dupa arhitectura caselor de azi – identice cu cele din mahalale din Turcia contemporana.

Azi Ungaria este locuita de turci in proportie de 90%

Cercetarile moderne pe baza de ADN au demonstrat ca azi in Ungaria predomina ADN-ul dacic, evident ca este asa avand invedere ca dupa exterminarea maghiarilor locul a fost repopulat de romani, doar ca la scurt timp teritoriul Ungariei a fost iarasi ocupat de austrieci si evident s-a impus limba maghiara, intr-o incercare de a trece la catolicism regiunea. Ungaria de azi este catolica, in timp ce romanii sunt majoritar ortodocsi, la fel cum in Pakistan si india avem acelasi popor despartit religios.

Acum maghiarii ar vrea sa nu sestie despre disparitia celor ce au migrat in Europa acum o mie de ani, nici dspre nimicirea si turcizarea din 1541 ( pentru cine nu stie, pana in 1686 – adica timp de 145 de ani nu doar ca nu a existat Ungaria, dar nici picior de maghiar nu a calcat in Panonia!). A urmat perioada imperiului austriac, pana in 1918, deci Ungaria nu a mai existat pana la Trianon!

In istoria maghiarilor a trebuit sa vina Matei Corvin, un roman adevarat care sa le ridice putin moralul, dar se vede ca odata cu disparitia huniazilor, s-a terminat si cu istoria vechii Ungarii. Daca se va ajunge sa avem iar un Ardeal asa cum trebuie, adica de la Carpati la Dunare si Tisa, atunci ar fi cu adevarat o revizuire corecta a istoriei, iar daca Ardealul acesta ar fi parte a Romaniei Mari, ar fi cu atat mai bine!

[ Articol primit de la un ardelean adevarat ]

Romania Mare

Azi Ungaria este locuita de turci in proportie de 90%