Desi incidentul de ieri in care Ilie Nastase si-a iesit din fire si a fost dat afara de la meciul de tenis din Fed Cup – echivalentul Cupei Devis pentru femei, era cat pe ce sa ne coste mai mult, iata ca romancele au invins cu 3 la 1 echipa Marii Britanii. Halep si Irina Begu eu facut ca totul sa para mai usor, meciul de dublu de azi in care vor juca Sorana Cîrstea si Monica Niculescu importriva cuplului Laura Robson & Jocelyn Rae neputand schimba nimic in clasament.

Romania invinge Marea Britanie cu 3 la 1 la Fed Cup, Halep si Irina Begu vedete

Nu spun ca iesirea de ieri a marelui sportiv Ilie Nastase este de laudat, sau ca remarca legata de culoarea copilului Serenei Williams a fost ceva ce trebuie laudat, dar sa nu uitam ca sportivul nu este un exemplu de cultura, deci nu ar trebui sa fim prea aspri cu un septuagenar. Azi in sa sa ne bucuram impreuna cu capitanul nejucator al echipei feminine de la Fed Cup pentru victoria in fata echipei Marii Britanii!

Romania a fost si a ramas una din fortele tenisului mondial atat la feminin cat si la masculin, iar rezultatele obtinute de Simona Halep ( numarul 5 mondial in acest moment ), rezultatele de la Fed Cup din 2015 cu nationala UK ne arata ca asa este. Sa le uram succes in continuare fetelor noastre si mai mult tact marelui Ilie Nastase!

Romania - Marea Britanie 3 la 1

Romania invinge Marea Britanie cu 3 la 1 la Fed Cup, Halep si Irina Begu vedete