Dupa lungi termene ce pareau ca nu se mai sfarsesc, iata ca la Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a decis ca Victor Ponta si Dan Sova sunt nevinovati in dosarul ”Turceni – Rovinari”. Incredibil dar adevarat, mai ales dupa ce Dan Sova fusese arestat in 2015. Acum parca vezi ca cere despagubiri si tot statul ramane dator,  adica noi aia de platim taxe la infinit. Dupa patru ani de procese cei doi rasufla usurati, desi mai exista inca cai de atac, iar procurorii promit sa nu se lase.

Victor Ponta si Dan Sova nevinovati in dosarul ”Turceni – Rovinari”

Decizia nu este definitiva, dar se prevad premizele scaparii celor doi de partea penala a dosarului ”Turceni – Rovinari”. Mie mis e pare ca e clar, nu ai cum sa ai angajat jurist la centarala de la rovinari, sa angajezi un expert care ca sa poata face fata, mai ia inca un expert, pe Victor Ponta! pe ce baze au decis judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie nu stiu, caci nu am vazut dosarul, dar pare ireal ce se intampla – nu neaparat gresit!

Procurorii DNA au fost invinsi de fostul presedinte PSD, ex-premierul Victor Ponta si colegul de partid si asociat in afaceri, Dan Sova. Se pare ca astia mari scapa mereu nevinovati sau daca nu se poate, se lungesc procesele pana se prescriu. Daca nu se pot lungi sau nu se prescrie fapta, atunci se da cu suspendare, ca nu ai sa bagui dupa gratii un „baron” nu-i asa?

Victor Ponta si Dan Sova

Victor Ponta si Dan Sova nevinovati in dosarul ”Turceni – Rovinari”