Anul acesta am fost reprezentanti la Eurovision de The Humans – Goodbye – Romania, vedeti ca si rimeaza, deci am zis la revedere competitiei direct din semifinala. Moldova a mers in finala, Romania si Rusia au picat testul si anula cesta se uita la Eurovision din tribune. Nu zic eu ca e mare treaba si concursul asta, a castigat femeia cu barba iar pe locul doi a iesit un travestit mai gras din Ucraina, asa ca nu ar trebui sa ne facem griji, dar este totusi un insucces, nu putem nega si nici nu ne putem ascunde dupa degete!

Eurovison 2018 – Moldova DA si Romania BA

Cred ca antiromanii din Hunedoara vor scrie despre insuccesul celor de la The Humans, mai ales ca rockerii din Ungaria au ajuns in finala anul acesta. Avand in vedere ca nu prea mai afcem muzica in Romania, caderile nopastre de la Eurovision sunt cat de cat previzibile. Mai ales ca se pare ca romanii nu se prea inghesuie sa voteze, sa dai cativa euro pentru ca sa vezi Romania in finala Eurovizion se pare ca nu merita [ dar sa-i dai  si sa nu mearga parca e si mai grav! ].

Interesant a fost sa vad Australia la Eurovison, caci deja cu Israelul ne-am obisnuit. Uite ca astia de peste ocean au mers in finala, Romania a ramas pe banca de rezerve – acum ceva vreme nici macar nu a participat pentru ca aveam datorii, asa ca ce o sa facem? Ne uita, si votam cu moldovenii, sper sa ia de la noi 12 puncte! Nici macar nu am participat din 1956, asa ca  inca un an de pauza nu ne strica, poate la anul ne gandim mai bine pe cine trimitem!

The Humans - Goodbye - Romania

The Humans – Goodbye – Romania – Eurovision 2018 – semifinala 2