In urma cu cateva ore pe Transfăgărășan a avut loc o cadere de pietre ce a avariat doua masinia o femeie se afla sub supraveghere medicala. Din fericire femeia a suferit doar rani usoare, dar cele doua masini lovite de pietre si zapada ai fost avariate foarte grav. Vom reveni cu detalii pe masura ce ele vor fi oferite de Salvamont Arges. Datorita pericolului de avalansa Transfagaraseanul este inchis de la Piscul Negru. Daca aveti prieteni care stiti ca vor sa mearga pe acest traseu, anuntati sa se stie de pericol.

Tragedie pe Transfagarasan – caderea de pietre a lovit doua autoturisme

Caderea de pietre a fost provocata de o avalansa, zapada fiind inca prezente pe crestele muntilor ce stajuiesc Transfagaraseanul. Accidentul a avut loc pe un tronson pe care accesul era interzis, dar cativa soferi au ignorat acest lucru, iar inevitabilul s-a produs.

Transfăgărăşanul este închis, anual, între 1 noiembrie şi 1 iulie, pe sectorul de drum cuprins între kilometrul 104 (Piscu Negru, judeţul Argeş) şi kilometrul 131 (Bâlea Cascadă, judeţul Sibiu).

Deci va rugam sa nu mai fortati norocul, Transfagarasanul este un traseu periculos, iar daca accesul este interzis inseamna ca exista pericole, ce nu trebuiesc ignorate. Stim ca este un traseu spectaculor, frumos ce merita facut vara, dar nu inainte de a se da drumul in mod oficial, cand cei de la drumuri verifica permanent daca este sigur drumul.

Accident Transfăgărășan

Tragedie pe Transfăgărășan – căderea de pietre a lovit doua autoturisme