Cum moldoveanului ii trebuie sa stie cat mai multe limbi, dupa ce am trecut prin rusa acum a sosit momentul sa invatam engleza, iata si motivul pentru care azi va prezentam The Right Government in Republica Moldova. Nu am inteles daca este site sau formatiune politica, miscare populara sau doar un simplu exercitiu de imaginatie. Din cate inteleg este o noua initiativa semnata Ana Gutu, deci cred ca este clar pentru toata lumea despre ce vorbim.

The Right Government in Republica Moldova sau alternative viabile de guvernare

Ma uitam pe site-ul lor si nu intelegeam, am gasit un guvern si nu stiam al cui este, pana la urma am inteles, este alternativa guvernului din umbra de la Jurnal TV. Am o singura intrebare, care e legatura din Ana Guti si Maxim Gutu? In rest ce sa zic? Dupa site-ul partidului Dreapta, acum avem inca unul dar cu nume englezit. Oare mai urmeaza unul in latina, franceza sau ne limitam doar la limba celor de la NATO?

Deja ma simt jenat, am ajuns sa scriu despre Ana Gutu, plecata din PL si membru al PL reformator, acum in partidul Dreapta, maine ce mai auzim? Teoretic ar trebui sa o laudam si sa o sustine, pentru ca de fapt avem acelasi scop declarat, unirea Moldovei cu Romania! Doar ca nu pot pricepe si pace, de ce atatea alternative, cand de fat Moldova are nevoie de justitie europeana si de mult bun simt!

Cui se adreseaza The Right Government in Republica Moldova? Vorbitorilor de limba engleza de la noi din tara? Alolingvilor? Sincer nu inteleg nimic, mi se pare o risipa inutila de energie, la fel cum despartirea PLR ( Partidul liberal reformator din Moldova) de PL a fost de fapt o slabire a miscarii de dreapta. Ca idee generala, o intreb pe Ana Gutu, acum sunteti la PLR, la Dreapta sau in guvernul asta pe internet?

The Right Government in Republica Moldova

The Right Government in Republica Moldova sau alternative viabile de guvernare