Evident ca asa ceva nu se poate, adica sa vinzi puii de bichon din ce in ce mai mici, pe masura ce trece timpul. In aprilie aveau noua saptamanaii si azi au deja doar opt? Sunt pline grupurile de romani in diaspora cu astfel de anunturi, am ales unul recent care ne-a sarit in ochi. OK, exista si varianta ca omul are 100 de bichoni care fata saptamanal, ca sa aiba omul ce vinde tot anul. Totusi raman la parerea ca totul este o teapa!

Tepe cu pui de bichon pentru romanii din diaspora

Cum ne ferim de astfel de tepe? Simplu, nu dam nici un ban in avans, pentru ca fie nu primim nimic fie primim niste corcituri care numai bichoni nu sunt. Ai o afacere cu pui de bichon? Gaseste o modalitate legala si sigura de a o pune in aplicate. DA, e greu sa faci afaceri azi, dar parca nu mai merge doar sa vinzi si sa nu ai nicio responsabilitate. Nu mai zic ca 350 de euro nu e o suma mica, asadar ochii mari si orice precautie ca sa nu iei teapa este binevenita.

Avand in vedere ca pozele sunt aceleasi, ca varsta se schimba dupa cum bate vantul, mi se pare ca in proportie de 90% este o teapa, mai ales ca au rasarit ca ciupercile dupa ploaie, iar ceea ce este mai ciudat, fie oferta nu este prezenta pe profil, fie profilul numai unul real nu pare. Asa ca, sfatul meu: feriti-va de astfel de oferte cu bichoni, sau luati-va toate masurile de precautie inainte de a bate palma [ mai ales nu trimiteti nicun ban pana nu vedeti catelusii! ].

tepe bichon

Tepe cu pui de bichon pentru romanii din diaspora