Cand ai impresia ca o persoana nu-ti este pe plac este posibil sa fie o reactie normala de respingere a raului, cam asa pare sa fie cu Serban Nicolae, senatorul PSD care a renuntat la munca in 1992, a inceput sa mearga la scoala de partid si a ajuns in anul 2000 avocatul lui Ion Iliescu. Asa ca a fost recompensat cu un loc in senatul Romaniei incepand din 2004. Iata o careiera de invidiat, de la muncitor la avocat si apoi la senator. Nu stiu de ce, dar seamana cu perioada comuinista a anilor 50.

Serban Nicolae sfideaza din Parlament, pana cand o sa-i permitem?

Ce ma mira la persoane de genul lui Serban Nicolae este lipsa de bun simt, pentru ca pana la urma nu o sa fii senator o viata, iar copii si nepotii tai vor trebui sa poarte in spate faptele tale. Vazand ca 150.000 de romani au iesit in strada numai in Bucuresti, el rade si ne sfideaza. Oare i se pare ca sunt putini? Cati or fi votat pentru Serban Nicolae ca sa intre in Parlament de are impresia ca prea putina lume se revolta?

Mai mult, oare sigur nu se putea modifica legea decat prin ordonanta de urgenta? Nu ma mira ca niste comunisti fac ceea ce fac, ma intreb doar daca o sa o poata face la infinit, sau cumva exista si o pedeapsa pentru ei? Cred ca cel putin jumatate de milion de romani au iesit in strada in toata tara ca sa isi spuna dezacordul fata de ordonanta de urgenta, dar ce face PSD? Ne sfideaza, oare ce vrea sa ne demonstreze? Ca nu-i pasa de noi, ca face ce vrea si cum vra cand vrea?

Serban Nicolae

Serban Nicolae sfideaza din Parlament, pana cand o sa-i permitem?