Pro TV va difuza peste doua zile sezonul 8 din concursul „Romanii au talent”, abia astept sa-l urmaresc, pentru ca sincer sa fiou pare singura emisiune concurs care ma mai amuza, bine evident in afara de mai noul show „Ma insoara mama” unde dupa ce am vazut primii concurenti, am inteles de ce e nevoie sa o faca mama in locul lor! Revenind la Pavel Bartos si Smiley care vor prezenta si anul acesta show-ul, sper sa ne faca sa radem si in acest an la fel ca si in cele sapte sezoane trecute.

Romanii au talent – sezonul 8 – 2018

Evident ca premiul cel mare va face un om fericit, ma intreb de ce oare nu dau si premiul II sau mentiune, sau premiul pentru cea mai mare audienta, sau si iarasi sau, dar asta este formatul, cu el mergem si defilam mai departe. mai sunt doar doua zile si vom vedea romani veniti de prin toate colturile lumii – da nu mai este un show al romanilor de acasa, acum vin nu doar romani, vin si stainii aflati in tara si mai ales romanii de departe, pentru ca au talent – sau unii doar cred asta!

Pro TV promite un show de exceptie,  varnd sa ne dea noua romanilor cel mai „tare” spectacol in anul centenarului.  Sa nu ne grabim cu laudele pana nu vedem ce va fi, dar daca vom rade, daca ne vom distra si vom descoperi pe cineva cu talent, eu zic ca deja suntem cu totii castigati. Este posibil sa casige o poveste nu neaparat performanta, dar asa si trebuie sa fie, trebuie sa rasplatim si talentul dar si efortul depus pentru a castiga mareel premiu!

Romanii au talent

Romanii au talent – sezonul 8 – 2018