Iti place sa scrii si nu ai unde sa faci acest lucru in asa fel incat sa fie vazut de cat mai multa lume? Ai vrea sa devii reporter sau editor la DigitalPress? Daca raspunsul este DA, atunci lasa un mesaj la rubrica contact si noi te vom cauta sa-ti spunem detaliile. De la inceput insa iti zicem ca „munca” nu este remunerata de la inceput, insa daca ceea ce scrii tu are impact – ai grija, textele trebuie sa fie ale tale nu copiate de pe internet, atunci poti primi 50% din incasarile din publicitatea generata de tine!

Reporter DigitalPress, nimic mai simplu daca vrei sa scrii

DigitalPress este un site de stiri si informatii generale, nu are orientare politica si in general scriem foarte rar despre astfel de subiecte – insa daca vrei si iti place nisa asta, fara a fi partinic, poti sa o abordezi. Prin urmare poti scrie despre c evrei tu, de la stiri locale din orasul sau judetul tau si pana la informatii despre medicina, literatura sau aviatie, orice iti este la indemana si asa cum am mai spus, poti crea tu continutul, fara sa copiezi.

Cat de lung trebuie sa fie un articol? Minim cat acesta pe care-l citesti acum, mai lung se poate, oricat ai tu placere sa scrii, nu este o limita maxima. Initial te vom verifica si te vom invata cum sa scrii in asa fel incat sa fie si estetic, apoi te vom lasa „de capul tau”, iar despre bani asa cum am spus, vei primi jumatate din incasarile generate. Daca insa vei gasi un „sponsor”, care sa-ti plateasca pentru ca scrii despre el, banii sunt 100% ai tai! Acesta ar putea fi primul tau pas catre editorialist online!

Reporter digitalpress