Am sa ma si explic, pentru ca altfel nu m-as deosebi cu nimic de Platforma DA – sau mai corect spus Platforma Topa & Jurnal TV. Redau mai jos o declaratie a lui Igor Botan din luna august. Nu ar fi aderat niciodata? Demagogie! Prima parte cred ca e deja demonstrata, mai ramane a doua, care cred ca o vedem zi de zi in Republica Moldova, masurand rezultatele actiunilor Platformei DA.

”Pentru mine personal, platforma rămâne platformă, fără modificarea statutului. Eu n-aș fi aderat niciodată la această mişcare, dacă ar fi fost vorba de transformarea ei ulterioară în partid”, a adăugat Boțan.

Platforma DA – Demagogie si Anarhie la nivel national

Intre miscarea care l-a adus la putere pe Lenin si Platforma DA nu vad nicio deosebire, ambele s-au bazat pe nemultumirea justificata a maselor, doar ca nu au urmarit decat interesul propriu. De unde stiu? Pentru ca i-au dat la o parte pe toti, singurii care au avut „dreptate” fiind doar persoanele publice ce s-au afisat din prima zi ca lideri ai miscarii populare. Cine a castigat pana la urma? Dodon, Usatii si Ilan Shor. Cine este singurul care a pierdut politic? Vlad Filat!

Nu mai zic de parodia cu corturile, sarmanii oameni au adus bani de acasa in speranta ca va fi mai bine. Dar ce promit liderii Platformei DA? Ca daca vor veni la putere vom trai la fel, doar ca se jura ca vor aresta pe toti coruptii! Pe cuvant de pionier? Dar daca nu intrati in politica, daca Topii vin si se pun la dispozitia justitiei, asa ceva se poate? Evident ca NU, tot ce se poate est esa le oferim pe tava un loc in parlamnent! Daca am sa-i vad un pas inapoi, daca vor propune lideri care nu au mai fost vazuti niciodata la TV, care nu au primit bani de la oligarhi, atunci poate o sa incep sa ma gandesc la ce spun ei, pana atunci vad aceiasi oligarhi care vor sa ajunga in Parlament pe spinarea noastra, fara sa ne promita nimic concret!

Platforma - DA

Platforma DA – Demagogie si Anarhie la nivel national