Fara sa vreau sa spun mai multe decat ceea ce veti citi in articol, cred ca domnul Igor Botan cauta o iesire pentru partidul Plaforma DA, pentru a spala cumva rusinea pentru ca si-a asociat imaginea cu un partid politic, condus de condamnatul Topa. Ca sa ma explic, sper ca tineti minte ca la inceput, cand Platforma DA nu ne spunea pe fata ca va deveni partid, Igor Botan spunea ca se va dezice de ei daca va vedea ca asa ceva se va intampla in mod real. Acum ca lucrurile sunt clare, vrea sa mai indulceasca situatia, dand speranta moldovenilor in partidele extra parlamentare.

Igor Botan sau cum uitam de la mana pan’la gura ce-am promis

Igor Botan este de parere ca in Parlanent avem patru partide din cinci care nu se comporta adecvat si propune sa scadem pragul electoral, Am auzit ca sunt voci care vor doar 70 de parlamentari, dar de ce nu cinci? Cate unul in fiecar efractiune, nu ar fi mai bine? Oferta politica in Moldova este suficient de larga, este loc pentru toti, cu o singura conditie: sa vrei sa ridici tara si nu propriul portofel! Ma intreb cum poate fi bine intr-o tara in car epartidele au televiziuni publice? Daca te uiti cu atentie, vei descoperi ca avem in parlament exact acele partide care au si televiziuni care le sustin.

Multi se mira ca pro-rusii conduc si castiga teren, dar nu avem majoritatea televiziunilor in limba rusa sau retransmise de la Moscova? Deci ce ne mira? Tot Igor Botan ne spune ca se bazeaza ( el si Platforma Demnitate si Adevar ) pe 160.000 de semnaturi, adica exact cam cate pot strange eu din usa in usa in cartierul meu. Oare ar fi nevoie de cate un partid de cartier? Unul la Botanica, altul la Ciocana? Cand Ghimpu accepta colaborarea cu PRM, cand PLDM refuza colaborarea cu AIE si Platforma DA urmareste doar osul ( sau ciolanul ), cred ca de fapt in alta parte e problema. Domnul Igor Botan se teme ca nu vor avea acces la Moldova 1, dar la Jurnal TV nu ajunge? Intreb, nu dau cu parul? Pentru ca m-as mira sa vina domnul Igor Botam si sa-mi spuna ca partidele sunt tratate corect la televiziunea lui Topa! Sa vedem cu scapa de barna din propriul ochi, apoi ne vom ocupa de paiul de la Moldova 1!

Igor Botan

Igor Botan sau cum uitam de la mana pan’la gura