Avocatul lui Vlad Filat vrea sa mearga la CEDO si sa se planga de conditiile inumane din penitenciarele din Republica Moldova. Desi am zis de cateva sute de ori ca-i acord lui Vlad Filat prezumtia de nevinovatie, ba chiar cred ca ar trebui sa astepte judecata in arest la domiciliu, cand vine si ne spune ca e rau la racoare, parca mi se zbarleste putin parul pe spinare! Adica abia acum ai aflat treaba asta? Sa nuzici ca pe vremea cand erai Prim Ministru era c ala hotel si au deteriorat astia noi ( pardon tot PLDM + PD ) conditiile din penitenciare?

Vlad Filat vrea sa mearga la CEDO sa se planga de conditiile in penitenciare

Domnule Vlad Filat, ar fi bine sa instruiti mai bine avocatul NU Republica Moldova est ede vina pentru ca se traieste rau in penitenciare, ci chiar maria TA, care ai fost Prim Ministru si ai participat la guvernafre pana acum cateva saptamani. Deci? Putina decenta, dac ase poate. In opinia avocatului lui Vlad Filat Penitenciarul nr.13 trebuia închis. Pai si cum sa facem? Sa iesim ni noi in PMAN sa protestam? Ca nu am inteles cine-l tine deschis, poate ministerul justitiei? Asta o fi in parohia opozitiei sau cum? Sau a fost deschis ieri si noi nu stim?

Mai am o singura intrebare pentru Vlad Filat: credeti domnule ex-prim-ministru ca noi moldovenii traim decent? Sau doar acum ati aflat cum este sa fii tratat asa? Imi pare la fel de ireal ce spuneti ca si in cazul doamnei Elena Udrea care constata ca nu are unde face baie la „parnaie”! Poate ca ar trebui sa incepem cu tara, sa o duca mai bine si apoi sa ne plangem cum e la penitenciar cand esti acuzat de corupere pasiva si trafic de influenta! Parerea mea, de simplu cetatean!

Avocatul lui Vlad Filat

Vlad Filat vrea sa mearga la CEDO sa se planga de conditiile in penitenciare