Azi am ajuns sa ma intreb de ce nu ma uit eu la TV7 si care este legatura dintre Natalia Morari, Igor Botan si limba romana in Moldova ( sau la TV 7 ). Intru frumusel la sectiunea de limba romana a postului TV si gasesc in limba noastra cea romana doar zilele saptamanii! Pe bune domnilor, chiar sunteti televiziune „moldoveneasca”? Am crezut ca e o problema cu butoanele, am apasat pe limba rusa – in speranta ca voi citi in romana, dar evident m-am amagit singur!

Natalia Morari, Igor Botan sau limba romana la TV 7 ( inexistenta )

Am zis ca poate ma insel si hai sa vad ce poate scrie un moldovan cu litere latine pentru TV 7, am gasit => „Segodnea v Moldove”, deci este clar! Televizunea unde s-a desavarsit ca jurnalist Natalia Morari si prietenul ei Igor Botan este cu siguranta una pro-Moldova! Apoi stai si te intrebi care este legatura celor doi cu Platforma DA – Partid politic, de unde vin banii la Juranl TV si tot asa, intrebari cate vrei, raspunsuri evidente!

Cand au expulzat-o rusii pe Natalia Morari am zis ca sigur e o cacialma marca KGB si ca e platita din banii Kremlinului, azi cand am mai cercetat am ajuns in proportie de 99,99% la concluzia ca am avut dreptate. De ce nu 100% sigur? Pai poate aflam ca or fi impicati si Topii, doar ei nu stau cu banii la ciorap, nu-i asa?

Vom mai investiga, sunt multe de aflat despre dedesupturile jurnalelor noastre – tv sau pe hartie, nu conteaza. Pana la urma stau si ma intreb, ii pasa cuiva de tara asta, sau doar eu stau si ma zbat ca pestele pe uscat pentru o tara mai buna?

Natalia Morari la TV 7