Cine-i pune oare bete’n roate lui Vlad Filat ? Procurorul Betisor, Vlad Plahotniuc sau se impiedica singur? Multi se intreaba de ce nu incepe odata procesul lui Filat, iar raspunsul este simplu: pana acum avocatii lui Vlad Filat au recuzat judecatorii, deci ori se simte bine in puscarie, ori nu prea are incredere in justitie. Ma intreb pana cand poate refuza sa fie judecat, nu stiu exact ce spune legea, dar cred ca nu poti face treaba asta la infinit!

Cine-i pune bete’n roate lui Vlad Filat si cand va incepe procesul sau?

Il vad destul de ingandurat pe Vlad Filat, ma gandeam sa-i fac o vizita la Penitenciarul numarul 13, doar ca nu sunt sigur ca poate fi vizitat de oricine. Ce vreau sa-l intreb? Cum se pot cara 250 de milioane de euro, cat cantaresc si daca as avea nevoie de ajutoare ca sa-i numar. Acum pe cuvant, sa zicem ca i-a primit in hartii de 1000 de euro si tot ar fi fost 250.000 de bancnote. Stie cineva cam ce valiza ai avea nevoie sa-i cari? Si unde-i tine?

Lasand gluma la o parte, de ce nu ne spune nimeni pentru ce a primit Vlad Filat de la Ilan Shor un sfert de miliard de euro – mi se umple gura doar cand rostesc suma, de ce nu este judecat il libertate daca sunt probe, avand in vedere ca aproape 3000 de lei pe zi ne costa sa-l tinem pitit? Pe cine poate Vlad Filat aborda doar direct si nu prin interpusi? Iar la final o intrebare retorica pentru Vlad Filat: recuzati judecatori, spuneti unul care vi se pare de incredere, ar merge mai repede!

Procesul lui Vlad Filat

Cine-i pune bete’n roate lui Vlad Filat si cand va incepe procesul sau?