Tipic moldovenesc, am prins hotul dar nu gasim banii furati, ne mai mira oare ceva? Daca traiam in America nici macar nu-l arestau pe Vlad Filat, nu exista obiectul investigatiei! Mai pe scurt, unde este totusi miliardul furat? De ce i-a dat mita Ilan Shor lui Filat? Nu ne spune nimeni, dar am eu o banuiala. Hai sa vedem daca scenariul asta poate fi real sau este doar in capul meu. Mie mi se pare ca asa a fost, iar voi nu trebuie decat sa imi ziceti daca ma insel si de ce.

Am prins hotul dar nu am gasit miliardul de la BEM

Cum cred eu ca au stat treburile in mita primita de Vlad Filat: datorita pozitiei sale in actul de guvernare, intr-o zi Vlad Filat a aflat despre niste furturi la BEM, iar cum datele duceau la Ilan Shor i-a facut o vizita. Acesta – Ilan Shor – a zis: mai Vova, nu e pacat sa fii tu sarac si eu arestat? Uite de la mine un mic cadou, sa-ti cumperi si tu niste inghetata – 250 de milioane de dolari, merge? Filat, hapsan a luat banii si aici am o nedumerire: cum a reusit sa-i care? Sau sunt intr-o banca? A luat cu sacul sau cum?

Acum vin la parea a doua: in Moldova asa merg treburile, fur ceva si dacama prinde dau o spaga apoi fac auto denunt. Eu scap si cu banii furati in buzunar si stau si in libertate – la domiciliu. Daca asa merge treaba, sa spuna deschis – poate ne vin si noua cateva idei!

Oligarhi MD

Am prins hotul dar nu am gasit miliardul de la BEM