Mi-am facut curaj ieri sa ma uit la filmul complet al Congresului PSD-ist, care a culminat cu reconfirmarea lui Liviu Dragnea la sefia partidului. Am ras, m-am gandit cu disperare la ce va urma in tarisoarta asta a noastra, PSD-ul inca mai bajbaie la pensii si incearca sa dreaga borsul dupa escapada cu salariile si introducerea CASS si pensie in totalitate in brut. Incerc sa cred cu tarie ca daca isi pune mintea, Florin Calinescu isi face partid!

Liviu Dragnea reales la al n’spelea Congres – Epoca de aur

Este limpede ca lupta PSD-ului cu justitia nu se va termina curand, iar cum ei sunt singurul partid condus de un condamnat penal, iar Romania este singura tara unde sefia Parlamentului apartine aceluiasi condamnat penal, ce mai ramane de adaugat? Am trait sa o aud – vad  – si pe asta: Liviu Dragnea intreaba publicul: ma mai vreti la sefia PSD-ului? Urale si aplauze, fix ca pe vremea lui Nea Nicu – am ajuns dupa 30 de ani exact de un de am plecat?

Evident ca pe nimeni nu deranjeaza ca Liviu Dragnea este pe lista suspectilor la capitolul „spalare de bani”, nici ca in ziare apare numele sau – evident ca aici vorbim de ziare din Brazilia, nu de cele din Romania. Dar pentru cine vorbim noi aici? Pe cine mai intereseaza ca avem la ambele camere in Parlament fie condamnati penal fie cercetati. Asta-i tara si pana la alegerile viitoare poate ne decidem sa mai si gandim cand mergem in cabuina de vot!

Liviu Dragnea reales

Liviu Dragnea reales la al n’spelea Congres – Epoca de aur