Pentru multi trotineta este o amintire din copilarie, dar astazi nu mai este acelasi lucru, daca pe vremuri era apanajul copiilor, azi o vedem si alaturi de cei maturi. Avand in vedere ca facem din ce in ce mai putn sport, stam toata ziua fie la birou fie in fata calculatorului, o metoda practica de a ne deplasa rapid si de a face sport in acelasi timp este mersul pe trotineta. Este adevarat ca multi nu prea sunt incantati sa vada un matur pe trotineta, dar incet – incet, mentalitatea se schimba si la noi in tara.

Trotineta electrica – din nou la moda in Romania

Daca te intrebi care este cea mai buna trotineta electrica ar trebui sa te gandesti daca cineva le-a testat pe toate. In schimb atunci cand alegi un model sau altul, ar trebui sa tii cont de cateva aspect in afara de pret [ de cele mai multe ori in orice domeniu ar fi, un pret mic inseamna o calitate mai scazuta, in schimb un pret mare nu garanteaza si calitatea.  Un prim aspect de care ar trebui sa tii cont este bateria – ce capacitate are si ce autonomie.

Cand alegem trotineta trebuie sa tinem cont de greutatea utilizatorului, iar in functie de locul pe unde ne plimbam – oras, deal si vale, pavaj, etc. alegem si trotineta. Daca alegem o trotineta mai mica atunci cu siguranta vom renunta la calatorii mai lungi sau pe suprafete mai aspre. Nu uin ultimul rand va trebui sa va ganditi la inaltimea celui ce o foloseste, dac ava fi folosita doar de parinti sau si de copii. Daca vrem sa o foloseasca toata familia, va trebui sa alegem un model cu ghidon reglabil. La final va mai atragem atentia asupra unui factor important – viteza si franele. Avand in vedere ca ne deplasam cu o viteza cuprinsa intre 15 si 25 de km/ora va trebui sa ne asiguram ca putem frana in siguranta. Concluzia? Nu va uitati doar la pret si design, vedeti si alte caracteristici ale trotinetei electrice pe care o veti achizitiona.

Trotineta electrica

Trotineta electrica – din nou la moda in Romania