Dupa ce Klaus Iohannis a respins oferta de premier a lui Liviu Dragnea nu mai sunt decat doua scenarii posibile, fie Klaus Iohannis va di demis sau va dizolva el parlamentul? Asta daca nu va accepta a doua nominalizare facuta de PSD + ALDE – ultima posibila din punct de vedere legal. Are dreptul presedintele sa nu numeasca premierul propus? DA, altfel nu mai era necesara aprobarea sa de catre presedinte, mai ales in cazul in care nu exista un partid care are majoritatea absoluta! Deci Santa are liber sa faca ce vrea!

Santa Klaus Iohannis va fi demis sau va dizolva parlamentul?

Daca Liviu Dragnea a vrut sa-i incerce mana lui Santa Klaus, a reusit pe deplin, indiferent ca planul sau era sa o puna pe doamna prim ministri pentru un an, sau de fapt astepta sa fie demisa – este totusi greu sa-i vezi pe romani asa de democratici ca sa aleaga un musulman sef peste ortodocsi – desi un presedinte catolic a mers! Ce urmeaza in plan acum? Daca Liviu Dragnea va pleca capul sau va ridica sabia, vom vedea probabil cat mai curand, ce ma dezamageste pe mine este ca leul scade de la o zi la alta, iar salariul meu odata cu el!

Daca pana acum ma bucuram, iata ca am si motive de ingrijorare, leul scade pe seama jocului politic, iar noi pierdem ca de obicei nu doar timpul ci si banii – pe care nu-i avem! Era o gluma, asa cum ne place noua sa facem cand dam de greu, dar este evidentr ca suntem iar la mana politicienilor, unul ales cu doar trei milioane de voturi, altul cu sase! Mult sun cele noua cat ar fi trebuit ca sa avem macar majoritatea romanilor!

Klaus Iohannis demis

Santa Klaus Iohannis va fi demis sau va dizolva parlamentul?