Iata ca seful SPP a descoperit azi ca daca tot merge la Antena 3 ar fi bine sa descoepre ca alegerile din 2009 au fost fraudate. Ok, nu neg asa ceva – dar asta inseamna ca de fapt SPP si SRI pot frauda oricand alegerile in favoarea celui care plateste mai bine. Dumitru Iliescu, fostul sef SPP a descoperit el ca Dan Andronic a avut dreptate si ca au fost fraudate alegerile, dar pana acum ce a asteptat? Mai mult, daca avea stiinta si inca nu s-a autodenuntat se pare ca e si el putin ( mai mult ) vinovat!

Fraudarea alegerilor mai noi sau mai vechi in Romania

Stau si ma intreb cine de la cine a aflat ca alegerile din 2009 au fost fraudate? O fi aflat Dan Andronic de la Dumitru Iliescu sau invers? Ca serviciile din Romania ca si cele din oricare alta tara au informatii pe care le folosesc ( sau nu ) este clar, ca au intervenit ele inca din 1989 si pana azi este de discutat si greu de demonstrat. Daca se va dovedi ca asa este – adica alegerile au fost mereu fraudate, ce vom schimba din trecutul nostru? Nimic! Va plati un presedinte pentru asta? Sau un sef al serviciilor? NU! Deci despre ce vorbim noi aici la Antenele PSD?

In SUA s-a demonstrat ca Putin a intervenit in alegeri, ei si? O sa-l dea jos pe Trump si o sa avem alt presedinte in America? Dar despre alegerile din Rusia se stie ca sunt mereu aranjate, ce schimba asta? Nimic va zic eu, serviciile vor avea mereu suficienta putere ca sa faca ce vor, fara ele este si mai rau – deci un rau necesar s-ar traduce. Nu zic ca este posibil sa nu fie nicio frauda de fapt, zic doar ca si daca este si daca nu este nu putem schimba nimic!

Alegeri 2009

Fraudarea alegerilor mai noi sau mai vechi in Romania