Elena Udrea a primit sase ani de puscarie cu executare in timp ce sotul ei Cocos sta in libertate pentru ca si-a turnat colegii de afaceri. Nu zic ca nu trebuiau sa-i dea ceva favoruri, macar arest la domiciliu sa-i fi dat, dar chiar libertate? Parca nu e just fata de restul condamnatilor, cei fara iz politic – nu vi se pare? Cei care au zis: da nene am furat si nu-mi pare rau ap primit cu suspendare, cei ca Elena Udrea care au sustinut pana in panzele albe ca-s curati, au primit cu executare! Ca sa vezi.

Elena Udrea a primit sase ani de puscarie, sotul Cocos sta in libertate

Parca nu-l mai vad pe Train Basesacu aparand-o pe Elena Udrea, dar sa nu zic hop pana nu trecem macar de prima luna, sau primul an de condamnare din cei sase cati are de executat doamna cu posete scumpe. Ana Maria Topoliceanu care dadea sau prima bani, a primit cu suspendare, deci nu ar fi de mirare sa o vedem pusa intr-o functie in curand. Doar se poarta, nu-i asa? Nu ar fi pacat sa fie Liviu Dragnea singurul cu suspendare si in functie?

Iata ca se termina prima etapa din Gala Bute, iar calugarita blonda – Elena Udrea. Nu pot spune ca am inteles pe deplin ce s-a intamplat, insa este evident ca functionari de stat si oameni de afaceri au pus niste bani in buzunare, unii au platit cu liberattea, altii vor plati cu bani – daca vor avea de unde, tare ma tem ca vor fi gasiti insolvabili.

Elena Udrea

Elena Udrea a primit sase ani de pușcărie, soțul Cocos sta in libertate