Nu cred ca este cineva care sa nu stie melodia „M-a facut mama oltean” – candva fiind ceva de lauda sa fii oltean, azi din cauza lui Ceausescu, e o rusine, esti luat in ras. La fel a facut si Dragnea cu Teleormanul. daca vrei sa dai vina pe cineva, zici ca e din Teleorman plecat, ca de acolo vin toate relele de dupa 89 incoace. Ca sa fie si mai bine, a trebuit sa ne-o aduca pe cap Olguta Vasilescu, craioveanca sau pe Viorica Dancila de la Rosiorii de Vede. Mai poti spune ceva?

Dragnea si Ceausescu au distrus imaginea Olteniei si a Teleormanului

Multi uita ca am avut o sumedenie de guvernanti din Ardeal, chiar si azi ne conduce tara un presedinte din Sibiu, dar problemele ne vin din Teleorman – judetul unde PSD isi face de cap, secondat de Oltenia. Multi uita ca si in Ardeal PSD-ul a luat majoritatea voturilor, mai uita ca UDMR face orice le cere Liviu Dragnea, fara a tine macar cont de cetatenii de etnie maghiara pe care ar trebui sa-i reprezinte!

Asa am ajuns ca nu mai vrei sa fii nici oltean si nici din Teleorman, din caracal sau Alexandria nici inainte nu voiai, iar in curand o sa ajungem sa ne renegam nu doar trecutul si prezentul, dar chiar si inaintatsii care ne-au facut cinste. Ii pasa cuiva de aceste treburi? Evident ca nu, asa este acum si daca nu facem ceva asa va fi si in continuare! Nu v-ati plictisit sa fim saraci si fara perspective? Cum scapam de acest stigmat balcanic?

Dragnea si Ceausescu

Dragnea si Ceaușescu au distrus imaginea Olteniei si a Teleormanului