Domnica Cemortan nu mai este blonda, acum ea este bruneta (sau satena, nu mi-am dat seama din videoclipul facut pentru domnul Vlad Filat ). Desi si-a schimbat culoarea parului, se vede ca nivelul sau artistic a ramas acelasi, din pacate. Daca am ajuns fara sa vreau sa vad ca are un videoclip, am ajuns sa aflu ca are si un canal pe YouTube, unde ce face? Rade si ea de cine apuca, este normal. Asa ca va intreb pe voi, ce parere aveti despre Domnica Cemortan?

Domnica Cemortan nu mai este blonda, acum este bruneta

Probabil ca ei i se pare amuzant sa razi de o persoana aflata in penitenciar, uitand probabil ca a fost la un pas sa fie si ea incarcerata in cazul scufundarii vasului Costa Concordia. Poate sa-i facem si noi un videoclip de genul, cine stie – poate se amuza! ­čÖé De ce nu sunt de acord cu mascarada ei? Pentru ca pana una – alta, Vlad Filat este suspect, nu condamnat. Iar daca ar fi condamnat, nu e cazul sa razi de el, cel putin nu e crestineste – parca asa se declara candva domnisoara biciclista ( poate a uitat, ii reamintim noi visul de a merge pe bicicleta cu Oleg Brega )┬áDomnica Cemortan.

Se chinuie tare Domnica Cemortan sa fire bagata in seama, mai acum un an filma primul ei videoclip pentru Partidul ( Politic ) Democratia Acasa. Era blonda pe vremea aceea, doar ca nu inteleg de ce a adaugat acel politic, exista si altfel de partide si noi nu am aflat inca?

Domnica Cemortan

Domnica Cemortan nu mai este blonda, acum este bruneta