Daca nu era de plans ma prapadeam de ras, nu de faptul ca Betisor  a trimis in instanta o parte din dosarul lui Vlad Filat ci de modul in care sunt prezentate lucrurile in presa din Republica Moldova. Scriu de peste 10 ani despre evenimente din Moldova, dar niciodata nu am pus un titlu care sa souna altceva decat ceea ce se spune in articol. A, poate am pus titluri care sa te faca sa razi, dar niciodata de genul celor gasite azi in presa locala.

Adriana Betisor  a trimis in instanta o parte din doasrul lui Vlad Filat

In primul rand ma mir de modul in care functioneaza justitia in Republica Moldova, adica tu trimiti o parte din doar in judecata? Adica judecatorul examineaza cazul, apararea isi face si ea planul de a combate acuzatiile, iar cand sa zici hop, vine Betisor cu inca o parte din dosar. De ce ma mai mir? Pai parca ziceau ca au totul la mana, ca stiu tot despre cum stau lucrurile si dupa doua luni de la arestare, vii cu o parte din dosar?

Mai face Betisor o declaratie de sta mata in coada: ne spune ca Vlad Filat a recunoscut ca a primit de la Ilan Shor „cadouri”, pai stai asa – daca nu primea chiar nimic ma si miram ca ati reusit sa-l tineti inchis atata timp, far asa va fie frica de consecinte. A, nu stim pentru ce a primit Filat cadourile, dar ce mai conteaza asta pentru cineva ca Betisor? Vrei sa pui bete in roate justitiei? Pai tara vuieste ca Fliat a furat miliardul, asta era parca miza, nu ca a primit cadouri de la Shor, nu-i asa?

Vlad Filat si Adriana Betisor

Adriana Betisor a trimis in instanta o parte din doasrul lui Vlad Filat