Cine nu ar vrea sa stea nici trei ani in zece dupa gratii? Iata ca daca nu a mers cu legea gratierii, Dan Voiculescu a fost eliberat in mai putin de trei ani din zece cati ar fi trebuit sa ispaseasca. Se zice ca a fost cuminte, dar sa nu faci deact 30% din pedeapsa parca e prea de tot! Macar sa treci cu o zi peste jumatate, dar la ce s ate astepti cand e vorba d eun mogul media, nu-i asa? Un om simplu nu prea are parte deasa ceva!

Dan Voiculescu eliberat in mai putin de trei ani din zece cati avea de ispasit

Dragnea cu suspendare, Voiculescu mai putin de trei ani din zece, altii liberi si nevatamati, cam asa arata azi justitia romaneasca. Ati vazut ubn arestat in jaful de material lemnos din Harghita si Covasna? Satu mogulii maghiari pe tronul verde si vand padurile, iar Dan Voiculescu este eliberat pentru buna purtare! Ati vazut Papillon? Ala a stat inchis o viata, dar ai nostri fac alergie, imi aduc aminte ca pe Becali l-au angajat la echipa de fotbal, iar „fraierii” la curatenia orasului – deh, daca nu ai stofa de smecher ce sa-ti fac?

Mai scrii o carte, sau 10 ca ai talent, mai ceva ca Dumas [ tatal si fiul la un loc ], gata cu pedeapsa, acum cred ca le au scrise din timp, pac la puscarie – uite romanele fluviu si eliberarea rapid! Maica – maiculita, unde ajungem in ritmul asta?

Dan Voiculescu eliberat

Dan Voiculescu eliberat in mai putin de trei ani din zece cati avea de ispasit