Cand te decizi sa-ti cumperi un televizor nou stai de obicei si te intrebi: oare cat o sa tina noua mea achizitie? Oare sa-mi cumpar un smart TV sau un televizor Full HD, cu diagonala mare? Daca optezi pentru televizoarele Star Light – alegera perfecta pentru oricine si alegi sa zicem modelul 24DM3500 ce poate fi cumparat cu un pret ce se invarte in jurul sumei de 500 de lei, eu zic ca ai facut alegera care trebuie. Dotat cu porturi USB si HDMI va putea usor sa devina fie monitor pentru laptop si PC, fie ecranul pentru fimele tale preferate tinute pe un stick de momorie!

Televizoarele Star Light – alegera perfecta pentru oricine

Am vazut cateva review-uri pozitive legate de cateva televizoare Star Light, asa cum ziceam mai sus eu propun modelul Star Light 24DM3500, dar tu poti alege in functie de diagonala si pret oricare alt model, iti garantez ca vei fi multumit. Televizorul este excelent pentru o camera mica, cum ar fi un dormitor, avand o diagonala de 60 de centimetri. In general pentru camere mai mari alegeti diagonale de la 80 de centimetri pana la 140, mai mari deja parerea mea este ca exageram.

Oferind o rezolutie buna fiind HD ready cum se zice, la 1366 x 768 pixeli, televizorul Star Light 24DM3500 este usor si poate fi amplasat fie pe o masa pe cele doua picioare, fie pe perete in cazul in care decideti sa folositi un suport pentru aceasta varianta. Ca sa nu va facem capul mare, pe scurt acest televizor este ideal pentru cei ce nu vor sa cheltuie mult si vor un produs de calitate. Sunet si imagine impecabile la doar 500 de lei! Ce-ti doresti cu adevarat, sa ai si monitor si televizor sau sa cheltuii mii de lei pe un smart TV?

De ce recomand eu televizoarele Star Light si nu costisitoarele smart TV-uri? Pentru ca eu cred ca tehnologia de azi nu este inca pe deplin pregatita pentru televizoare inteligente la un pret rezonabil. Eu unul nu prefer sa caut literele cu sageata pe ecran, poate ca dat aar merge sa le conectam si sa le manevram cu telefonul mobil ar fi altceva, dar asa cu o telecomanda clasica, numai browsing sa nu faci pe televizor. Nu mai zic de bufferul televizorului, care face ca de multe ori filmul sa se incarce sacadat, mai bine va zic eu, alegeti un televizor clasic si veti avea exact ce ati platot, nu un vis!

Star-Light 24DM3500

Televizoarele Star Light – alegera perfecta pentru oricine