Se pare ca cei condamnati in 2015 nu au stare in puscarie, asa se face ca azi asistam la inca o potentiala eliberare conditionata, Dan Diaconescu revine pe platourile de filmare la OTV si in fruntea Partidului Poporului. Iata ca Judecatoria de la Sectorul IV a decis ca omul a priceput de ce a fost incarcerat si ar trebui eliberat pentru buna purtare. Cum decizia nu este definitiva Dan Diaconescu mai sta o vreme la racoare, dar suntem siguri c ava fi eliberat – este deja un val de eliberari ce pare ca nu mai are final.

Dan Diaconescu in direct, eliberat conditionat ( probabil )

Nici Dan Voiculescu nu a rezistat prea mult in penitenciar, de ce sa stea atunci Dan Diaconescu, doar are acelasi prenume si in plus este mai talentat la scris – sau vorbit, depinde de unde te uiti. Ideea de baza cred ca este aceea ca Penitenciarul Rahova nu mai face fata si trebuie facut ceva, iar cum mutarea lor – a politicienilor – nu prea se poate face, mai bine-i eliberam. Uite ca a iesit Dan Diaconescu mai repede decat am aflat noi misterul Elodiei.

Nascut la Caracal – unde altundeva decat in locul de bastina al altor renumiti oameni de cultura, va mai amintiti de Marius Tuca? – Dan Diaconescu este inventatorul televiziunii de garsoniera si primul prezentator introdus intr-o pubela de un invitat. ce ma mira pe mine este ca inca nu s-a aflat nimic de concursul organizat de el, cel cu case si masini date cadou, nu mai zic de licitatia fantoma, etc. Dar sa avem rabdare si sa vedem ce va face jurnalistul din Caracal dupa eliberare ( conditionata si probabila ).

Dan Diaconescu