Ru TV Moldova a fost cumparat de Renato Usatii dar fondatorul pare sa fie soferul sau, Dobrea Sergiu. Atat fondatorul postului TV cat si administratorul sunt legati de Renato Usatii, doamna Șmurgun Natalia fiind purtatoarea de cuvant a Partidului Nostru – partidul lui Usatii. Deci mai avem un post tv afiliat politic, ca asa ii sade bine moldoveanului, sa nu mai ai niciun post TV independent.

Ru TV Moldova a fost cumparat de Renato Usatii prin intermediul soferului sau

Daca e sa-l crezi pe Renato Usatii si crezi ca a cumparat RU TV pentru ca sunt initialele lui, adica de fapt nu va mai fi un post rusesc ci va fi de fapt Renato Usatii TV, inseamna ca esti si naiv si credul in acelasi timp. La fel de interesant mi se pare ca seful partidului lor ( partidul nostru, adica al lor nu? ), este faptul ca arestatul la domiciliu a pus capitalul social minim, adica fix 5.400 de lei, ca la orice SRL cu o taraba in Piata Centrala.

Ce fel de emisiuni va difuza de acum in colo RU TV nu stiu, probabil ca tot rusesti si la jurnale se va face propaganda pro rusa, altfel cum? Cum acest post TV poate fi urmarit si online, acum ma uitam la muzica – canta Catharsis – Al noualea cer! Si cum ii sade bine unui post rusesc – chiar daca ii adaugi Moldova in coada, nu gasesti pe site-ul lor limba romana ( moldoveneasca in capul lui Usatii ). Mai mira pe cineva?

Renato Usatii si RU TV

Ru TV Moldova a fost cumparat de Renato Usatii prin intermediul soferului sau Dobrea Sergiu.