Aseara la Pro TV la emisiunea In Profunzime, Lorena Bogza l-a avut invitat pe Dumitru Diacov, presedintele de onoare al Partidului Democrat din Moldova. Am reusit sa urmaresc cateva secvente si am inteles cateva lucruri din declaratiile lui: NU pleaca de la sefia partidului niciodata, ii place in frunte la fel ca si prietenului sau Vladimir Voronin, toate aliantele sunt doar pe hartie si multe alte astfel de treburi care acum ne lamuresc pe deplin ce urmaresc de fapt politicienii – ciolanul!

Dumitru Diacov si Partidul Democrat din Moldova la guvernare

Printre altele Dumitru Diacov ne-a spus clar ca este un partid de stanga, stim ca PDL ar trebui sa fie de centru si PL este de drepata. Acum va este clar de ce nu merge alianta? AIE orice numar ar avea nu merge, pentru ca de fapt nimeni nu vrea nimic clar, poate cu exceptia lui Ghimpu, care vrea unirea cu Romania. In rest, nimic. Sa vii ca sef de partid si sa spui ca ce ai scris in contractul de infiintare al aliantei nu are valoare practica, este mai mult decat poate inghiti un om.

Dumitru Diacov a descoperit ca acele hartii semnate intre liderii AIE-urilor parca nu ar fi scrise de ei! Minune mare, sa le fi scris de fapt Plahotniuc? Ce vrea de fapt PDM-ul azi? Sa ia locul PDLM-ului la sefia aliantei si cam atat! Sa votezi cu cei de stanga nu e bine – desi culmea Diacov zice ca si el e de stanga, dar pro-european. Sa votezi cu dreapta, nu prea vezi sanse sa traim mai bine. Mai bine emigram!

Dumitru Diacov

Dumitru Diacov si Partidul Democrat din Moldova la guvernare