Cred ca stie toata Moldova despre faptul ca acum ceva timp Vladmir Plahotniuc a vrut sa-si schimbe numele in Ulinici, mai mult – in Romania unde a facut acest demers a fost pus sub acuzare dar de atunci, mai bine de un an a trecut – nu s-a mai aflat nimic. Nu stim nici macar daca demersul sau in tara vecina a avut o finalitate, caci daca nu – cred ca a putut invoca faptul ca nu a informat autoritatile din Moldova pentru ca de fapt tehnic nu si-a schimbat numele. Poate ca vom afla pana la urma adevarul si in acest caz controversat.

Vladimir Plahotniuc aka Ulinici sau cum te cheama de fapt domnule?

Indiferent de explicatiile pe care le va da ulterior Vlad Plahotniuc cred ca nimeni nu va crede un cuvant, sa-ti schimbi numele de familie in Ulinici in alta tara, cand ai posibilitatea sa o faci si in Moldova, daca exista justificari legale, nu prea ai cum sa explici nimanui de buna credinta. Oricum sunt probleme mai grave si mai importante legate de numele sefului PDM, deci asta cu numele nu mai este nici de actualitate si nici nu cred ca mai intereseaza pe cineva, decat ca fapt divers.

Totusi, poate gasim pe platforma ministerului justitiei date legate de acest posibil proces, am gasit pana in prezent doua dosare la Ilfov, unul in care Plahotniuc a dat in judecata Casa de asigurari de sanatate, proces ce a fost amanat pentru data de azi. Al doilea proces a fost de natura penala iar Vladimir Plahotniuc-la Cabinet av. Gheorgiţă Mateuţ a fost petent. Gasiti informatiile aici! De ce s-a judecat la Bucuresti cu Jurnal de Chisinau, nu stiu – dar stiu ca a pierdut procesul.

Vlad Plahotniuc

Vladimir Plahotniuc aka Ulinici sau cum te cheama de fapt domnule?