Radu Mazare a fost in sfarsit condamnat definitiv la 9 ani cu executare, dar fostul edil din Constanta rade de nu mai poate in Madagascar. Asa ca dupa ani de lupte carncene in justitie, Radu Mazare a aflat ca poate are ghinion si va fi si el extradat din Madagascar, cum au patit cele doua in Costa Rica. A, pardon – Alina Bica si Elena Udrea sunt libere in continuare, am uitat. Asa ca nu stiu la ce le-a folosit condamnarea asta tarzie, poate ca sa mai vedem odata cat de slaba e justitia noastra – cu si fara Kovesi!

Radu Mazare condamnat definitiv la 9 ani

DA, Radu Mazare va fi dat in urmarire generala si se va incerca extradarea sa din Madagascar pe baza condamnarii definitive. Am mari temeri ca si asta va sta bine mersi la plaja si va rade de noi, dand astfel idei celor ce au de gand sa ciordeasca si sa scape de pedeapsa! Culmea ca nimeni nu se gandeste sa-i dea o palma si PSD-ului, ca doar ei il aparau pana acum pe Bonduelle, nu-i asa? Asta e justitia de la noi – pentru ca daca-i puneau interdictie va garantez ca nu o mai zbughea el asa de liber din Romania. Dar cum la noi la puscarie stau doar fraierii, era de mirare cum asta de a furat pe rupte sa faca puscarie in Romania.

La ultima instanta condamnarile au crescut, Radu Mazare primise patru ani, acum are noua! Noua ne pasa, dar pe el nici in brisca nu-l doare. De ce l-ar durea, ne-a tras calapa si a plecat limnistit la odihna. Noi sa fim sanatosi,ca de astia o sa mai vedem. Ar fi si pacat, nu am mai fi noi insine daca ar merge justitia si tara ar fi pe plus! ROBOR creste, leul scade iar numarul celor ce scapa de justitie creste si el. Echilibru total!

Radu Mazare

Radu Mazare condamnat definitiv la 9 ani, rade de noi in Madagascar