Se pare ca Principesa Margareta a asteptat destul patru luni de la moartea tatalui ei si a decis sa dea statul roman in judecata. In calitate de custode al coroanei, desi aici sunt discutii serioase daca este sa nu in masura sa fie numita asa, familia regala a pornit pe drumul banilor. Nu vrea decat 1 milion de lei! Pentru ce?  Se considra ca sunt datoriile statului fata de Casa regala! Cum se mai spune in popor: bine faci si rau gasesti. Dupa ce statul a retrocedat nu mai putin de 140 de mii de hectare de paduri regelui, iata ca acum vor si despagubiri.

Prima fiica a Regelui Mihai I da statul in judecata si cere 1 milion de lei

Sincer sa fiu as alege fie sa le dea banii familia Ceasusecu si/sau Petru Groza si compania, fie sa ne dea noua familia regala niste compensatii pentru ca nu i-a dus capul sa nu ne amestece in al Doilea razboi Mondial cu nemtii. Sa mai zicem de alte chestii mai neplacute din istoria Romaniei din perioada regalitatii? Sa luam doar 1907 si ne ajunge! Pai sa fim corecti, ati astepta sa se duca regele ca sa alergati dupa bani?

Nici Regele Mihai nu era mai bland, din patru procese deschise, doua au fost respinse, dar doua sunt inca pe rol. o fi drept sau nu, de data asta credem ca cei din Casa Regala sunt cam avizi dupa bani si popularitatea lor va fi in scadere, ne-am cam saturat de cei ce toto cer bani de pe spinarea poporului – caci da, noi muncim ca sa platim acesti bani, poate nu stie „majestatea sa” asta, desi sotul ei cica a mai fost angajat candva! DA mai, de duda zic!

Principesa Margareta

Prima fiica a Regelui Mihai I da statul in judecata si cere 1 milion de lei