Cine si-a cumparat un Samsung Galaxy S 6 cu aproximativ 2.000 de lei, azi ar fi putut sa-si ia un S 9 cu 3.900 de lei si ar fi scapat de cele 24 de probleme ale vechiului model. Azi evident ca nu cred ca il mai poti vinde nici cu 1000 de lei. In primul rand ai avea 4 GB de memorie RAM in loc de 3, deci ai scapa de prima problema – blocarea anumitor aplicatii si necesitatea de a resteta telefonul cu ajutorul celor trei butoane apasate in acelasi timp.

Samsung Galaxy S 6 versus Samsung Galaxy S9

Teoretic daca ati ajuns la cel mai nou Update de software nu mai trebuie sa instalati Google Now Launcher, mie chiar imi place sa zic Ok Google si gata – pot sa caut ce vreau eu pe internet. In ordinea gravitatii probelemelor la Samsung Galaxy S 6 ar fi bateria – dureaza prea putin cu netul pornit, 2.550 mAh nu este chiar ceva ce te poate incanta, iar daca incarcarea rapida abia daca depaseste o ora, dupa maxim 48 de ore sigur vei ramane cu telefonul descarcat!

Sar peste alte probleme si ajung la incalzirea telefonului: ai inceract sa joci ceva sau ai stat prea mult pe aplicatii ce consuma RAM? Atunci ai simtit ddeja cum se incalzeste telefonul, nu-ia sa? Eu o patesc des cand merg cu Google Maps deschis pe post de GPS! Nu mai zic ca abia reusesc sa-l mentin pe baterie cu el cuplat la masina! In rest sa zicem asa ca mai sunt probleme cu autorotirea sau conectarea la Bluetooth. Cel mai des am patit treaba asta la castile hands free! In rest ce sa zic? Cred ca daca ai bani inbuget petru telefon, i-ati un Samsung Galaxy S 9 – mie imi place cu o exceptie – prea inalt fata de ce cred eu ca este un telefon mobil!

Samsung Galaxy S 6

Samsung Galaxy S 6 versus Samsung Galaxy S9