Chiar daca Romaia a avut o melodie nu tocmai fericita, chiar daca a uita sa dea Moldovei cele 12 puncte – probabil din cauza lui Filip Kirkorov, compozitorul melodiei din Republica Moldova – dar sa nu uitam ca Rusia, calificata si ea la fel ca Romania in finala, adica NU – a dat 12 puncte Moldovei, deci cu toate acestea nu ma asteptam ca melodia mediocra a Israelului sa ia premiul Eurovision in 2018! Dupa femeia cu barba, uite ca mai vine una fara barba si le sufla europenilor premiul cel mare.

Israelul castiga concursul Eurovision 2018

Moldova a iesit in TOP 10, adica pe locul 10 – deci la anul intra sigur in concurs, adica iar in semifinale! Ma mir ca nu a castigat Australia – alta tara europeana, nu-i asa? Nu stiu daca e un mister sau nu, dar eu nu ma mai uit de ceva vreme la Eurovision, de fiecare data e ceva mai bun la televizor. Nu sunt eu mare meloman, nici macar specialist – din tinerii muzicieni nu stiu sa dau un titlu de melodie. Sa o luam pe delia – in juriu la nu stiu ce canal tv, impreuna cu Cheloo – de la care nu stiu iarasi nicio melodie – nici de la Carla Dreams nu stiu, iar despre Daniel Iordachioaie nu mai stiu nimic – doar ca a fost la Ferma vedetelor.

Sincer nici ca What’s Up e cantaret nu am stiut, credeam ca e un fel de messenger la smartphone. Trecand peste toate, garantez ca melodia celor din Israel era departe de a fi meritat premiul, asa ca este evident o miscare politica – sau poate s-a intors lumea cu capul in jos, iar eu nu mai inteleg deloc muzica. Raman la muzica anilor 80, sa zic asa „intepenit in timp”.

Eurovision-2018