Nu voiam sa mai scriu despre ce fac rusii in Ucraina, dupa ce am scris ultima data despre sfarsitul conflictului – care nu mai vine, zic eu ca cel putin la anul pe vremea asta tot despre asta o sa vorbim [ asta daca nu reusesc europenii sa faca rost de gaze pe saturate! ]. Dar daca nu il auzeam pe Putin cum se lauda ca el gata, nu mai da cu bombe in Ucraina, ca vrea pace si tot asa, sigur ma tineam de promisiune. Ma intreb oare de ce nu intra in jocul lor si NATO, sa faca o operatiune speciala la Lukasenko? Sau sa salveze mierlele din Abhazia si Osetia?

Rușii au atacat Kievul cu 28 de drone kamikaze

Pe de alta parte nu stiu ce e in capul americanilor de nu fac ceva cu Iranul, care jura ca nu dau drone dar ele tot cad trase de rusi in Ucraina. Nu cred ca mai are cineva dubii ca Putin e la fundul sacului, dar sacul e mare si mai e destul in el ca sa le faca viata grea ucrainienilor. ONU am vazut ca nu prea conteaza, chinezu’ e pe istorie, normal ca-i convine, el are 5.000 de ani de cand a fost pe ici pe colo, prin partile esentiale ale Asiei, deci pentru ei se poate incepe teritoria de unde le convine de cel putin 100 de ori.

Sa luam si noi istoria de pe vremea lui Burebista, asta ca sa nu-i mai apere si maghiarul, ca si el e cu dosul in doua luntre cum se zice. Ideea e ca pana vin aia cu apararea antiaeriana – aici mai intreb si Israelul ce face, poate vrea sa vina iranianul si la el? – deci pana atunci, saracii ucrainieni mai au de rabdat. Iar dupa ce vine atata armament la ei, stai sa vezi cum il integreaza. Ne asteapta vremuri grele, dar se vede macar ca la final o sa ne fie bine. Pacat ca finalul asta e asa departe, iar noi o sa iesim putin sifonati.