Aseara romanii au demonstrat ca nu sunt cu nimic mai prejos decat austriecii, dupa femeia cu barba a urmat barbatul pe tocuri, Emil Rengle castiga Romanii au talent in 2018 si premiul de popularitate. Am vrut sa zic multe, sa laud alti participanti cu talent, dar a fost sa fie asa: coregraful de la Vocea Romaniei a impresionat mai mult decat oricare alt roman talentat. De ce? Pentru ca nu mai stim sa apreciem decat ce este mai iesit din tipare, adica un barbat care iubeste si barbatii e alt ceva, e mai bun decat altii, in mod evident.

Emil Rengle castiga Romanii au talent in 2018 + premiul de popularitate

Daca asta am ales, sa ne fie de bine, macar acum are omul bani de o extravaganta, 130 de mii de euro nu-s de ici de colo, nu-i asa? Emil Rengle este cunoscut nu doar in Romania, dar si in America, era si pacat sa nu castige. Oare o sa concureze si Gheorghe Zamfir sau  Dumitru Farcas? Cine nu stie, omul este si cantaret nu doar dansator. A avut succes, deci ce sa mai zic, acum a cules si cireasa de pe tort.

Am gresit de fapt, a castigat si Premiul pentru originalitate, dar nu cred ca e important. Nu am fost sa-l vad la Untold, cine l-a vazut poate comenta mai multe. Chiar ma gandesc ce o sa comenteze acum romanii, noi o sa distribuim pe FaceBook, asa ca o sa vedem opiniile voastre.

Emil Rengle

Emil Rengle castiga Romanii au talent in 2018 + premiul de popularitate