Despre Plahotniuc.TV si televiziunea online trebuie sa stiti cateva lucruri: in primul rand nu are legatura cu politicianul Vlad Plahotniuc din Republica Moldova. Al doilea lucru pe care trebuie sa-l stiti despre Plahotniuc.TV este ca acest site este de vanzare! L-am scos la licitatie cu pretul de lista de 10.000 euro! Conform legislatiei pentru licitatii puteti oferi orice suma doriti, cu conditia sa fie mai mare decat 2% din valoarea de pornire!

Despre Plahotniuc.TV si televiziunea online

Evident ca ne puteti gasi si pe FaceBook, pagina avand acelasi nume ca si site-ul: Plahotniuc.TV – ne dati sau nu ne dati un like, depinde de dumneavoastra! Ofertele de pret le primim momentan pe FaceBook sau direct la numarul de telefon +37369401657. In cazul in care primim o oferta de pret de nerefuzat, domeniul si site-ul Plahotniuc.TV devine al tau! Deci orice oferta mai mare de 10.000 de euro poate fi si ultima! Vei fi proprietarul unui post TV online si vei beneficia de suportul nostru timp de un an de zile de la data cumpararii site-ului! Evident pagina de facebook o primesti gratis!

Urmareste evolutia site-ului, termen limita de vanzare 1 ianuarie 2016 – in cazul in care nu va exista nicio oferta serioasa de cumparare, vom incepe sa lansam noi emisiunile online si vom face o noua oferta de pret la fiecare trei luni! Fii cu ochii pe noi, intre timp vom prezenta cele mai importante sitiri politice din Republica Moldova!

Plahotniuc-TV

Plahotniuc.TV este sos la vanzare cu pretul de 10.000 de euro! Licitează acum!