Plahotniuc.TV este primul site de media care ofera sprijin GRATUIT si fara nicio rezerva grupului de initiativa obsteasca Cu orice pret in UE! – oferind gratuit posiblitatea de a se exprima si promova prin intermediul site-ului nostru! Astfel lansam rubrica Republika a portalului Plahotniuc.TV, locul unde veti afla stiri necenzurate si neplatite de nimeni! Indiferent ca vrei ca Republica Moldova sa ajunga in Uniunea Europeana prin forte proprii sau printr-o unire cu Romania, noi te primim in randurile noastre!

Cu orice pret in UE – grup de initiativa colectiva din Republica Moldova

Ca sa fie mai bine pentru toti cititorii portalului Plahotniuc.TV vom avea rubrici separate, Republika pentru cei ce vor ca Republica Moldova sa ramana independenta si Romania pentru cei ce vor si spera ca in curand sa se reuneasca cu tara. Nu cred ca vom avea dispute pe aceasta tema, pana la urma poporul este cel ce decide, corect sau incorect este alta discutie, dar vointa populara este pana la urma suverana.

Avand in vedere ca ne gandim si la posiblitatea de a nu vinde site-ul, vom avea nevoie de sprijinul vostru, deci luati in considerare si acest aspect, promovand aces site pe FaceBook, sau daca doriti lasa-ti un mesaj pe pagina noastra de pe site-ul de socializare. Mai mult, daca se vor gasi sponsori care sa ne permita mentinerea site-ului, poate renuntam si la ideea de a-l vinde, dar asta depinde de voi cititorii!

Cam de ce sume ar fi nevoie sa supravietuim la limita? cam 200 de euro lunar, nu e mult, dar e o suma minina, care inseamna ca inca nu avem angakati pentru sitir, editoriale si asa mai departe. Oricum sunt sigur ca se vor gasi destui volountari care sa mentina site-ul cu articole si informatii.

Moldova in UE